Neuropsykologisk klinik Hillerød ApS

Neuropsykolog Palle Møller Pedersen

Software

Computer-træningsprogram Tårnet i Hanoi

Software udvikles og sælges inden for områderne kognitiv og sproglig rehabilitering.

Den første version af COGNIsoft-I udkom i 1990, og program-suiten benyttes i dag de fleste steder, hvor der sker kognitiv rehabilitering i Danmark. Det er også meget benyttet i Sverige, Norge og Finland. Det er nu oversat til engelsk og tysk, og en version som indeholder alle 6 sprog (incl. dansk) kan købes til direkte download på nettet.

COGNIsoft-I Hjemmetræning er et supplement til COGNIsoft-I, som muliggør, at man fra et rehabliteringscenter giver klienter COGNIsoft-I opgavesæt med hjem til træning hjemme på egen computer ved hjælp af en USB nøgle. Klienten behøver så ikke at have sin egen licens, og resultaterne kommer med tilbage til rehabiliteringscentret på USB nøglen.

Afasi-assistent er et system til brug ved rehabilitering af afasi, dvs sprogforstyrrelser efter hjernesygdom og hjerneskade, fx apopleksi. Det bruges på mange danske kommunikationscentre og andre steder, hvor man ønsker at supplere den logopædiske undervisning med øvelser, som klienten kan foretage på egen hånd, så den samlede træningsmængde øges.

PsyTimer er et specialiseret stopur til psykologisk og neuropsykologisk testning i form af en iPhone App. Den købes på selve telefonen via App Store. Se www.cognisoft.info

CABPad er et iPad-baseret neuropsykologisk screeningsbatteri til apopleksi. Batteriet er udviklet i forbindelse med et ph.d. forskningsprojekt på Neurologisk afd., Bispebjerg Hospital. Bør kun anvendes i samarbejde med en neuropsykolog.